Reviews

Lieve Sabine,
Ik ben zo dankbaar dat je mij de kans geeft om een healingen te ontvangen. Ik leer en herken, erken dat het soms ook zo diep raakt tijdens de healingen. Bedankt,
Maar wauw, wat vertel je weer mooi en vaak zo herkenbaar. Dit geeft mij een super fijn gevoel, maar soms wel confronterend… au! Veel denkwerk, waarvan ik kan en mag leren. Ik ga weer, genieten en leren.

Liefs Monique
Spiritueel Consult

Lieve Sabine,
Super bedankt voor de mooie Luisterkind-afstemming, het was voor mij aan het begin allemaal niet helemaal duidelijk wat dit precies in hield. Maar nadat wij een uur met elkaar hadden gebeld en jij mij helemaal gerust had gesteld heb ik toch besloten om een afstemming te laten maken. Jij bent zo’n warm persoon en nam ook alle tijd om mij alles uit te leggen. 
De afstemming heb ik inmiddels meerdere keren gelezen met tranen in mijn ogen. Dingen die ik in het verleden heb gedroomd of die mijn zoon toen hij 6 was ooit heeft verteld staan nu in de afstemming. Heel bijzonder!

Groeten Helga 
Luisterkind-afstemming

Ik heb Sabine leren kennen tijdens haar opleiding voor het Luisterkind. Mijn dochter (en ik) herkenden heel veel in de uitwerking van de afstemming. Ze is een stuk rustiger geworden nu ze zich meer gehoord voelt. Vóór mijn dochter was het fijn dat ze er niet voor weg hoefde maar dat het via een foto gedaan kon worden en ze dus in haar vertrouwde omgeving kon blijven. 
Verder vonden we het fijn dat de vragen die mijn dochter had allemaal terug zijn gekomen in het verslag. Zelf vond ik dat Sabine het op een leuke begrijpelijke manier beschreven heeft zodat het ook voor (jonge) kinderen leuk maakt om er naar te luisteren. 

Rianne 
Luisterkind-afstemming op dochter 13 jaar.

 

Ik zal de afstemming regelmatig teruglezen.

Dank je wel voor de mooie afstemming! Voor je tijd en je mooie weergave. Ik ben dankbaar voor de informatie die onze zoon via jou gedeeld heeft. Ik zal de afstemming regelmatig teruglezen. De afstemming is helder, prettig leesbaar en goed opgebouwd. Fijn dat het eerste stukje gelijk herkenbaar over onze zoon gaat, dat maakt de rest lezen prettig.

Reactie op een Luisterkind-afstemming op zoon 8 jaar.

Ik heb hulp gevraagd aan Sabine over mijn kat. Sabine vertelde dingen die zij niet kon weten. Sabine is lief, geduldig en eerlijk. Ik vond het een heel fijn gesprek! Ik raad iedereen dus aan een consult te doen bij Sabine.
Sabine bedankt

Zoë
Communiceren met dieren

Bij Sabine heb ik de afstemming voor mijn hondje Bailey mogen ontvangen. Ik vond het fijn om te horen dat ze gelukkig is bij ons. Ook kregen we tips hoe we konden zorgen dat ze zich nog veiliger voelt bij ons. Al met al een hele bijzondere ervaring en ik ben blij dat we dit hebben gedaan. Ik zou dit iedereen met een huisdier aanraden! 

Charlotte 
Communiceren met dieren